Jdi na obsah Jdi na menu

Výzva

Vzhledem k pandemické situaci, zahlceným nemocnicím, likvidaci ekonomiky a astronomickému zadlužení, odporuje zdravému rozumu, že vláda vůbec nezvažuje alespoň klinické testování léčby, která je zákonem povolená v Bolívii od léta minulého roku. A od té doby, při zběžném pohledu na křivku závislosti nových úmrtí s COVID-19 na čase, je zřejmé, že je něco v Bolívii jinak než v okolních státech (viz např. https://github.com/owid/covid-19-data/tree/master/public/data)
 
K léčbě používají velmi zředěný vodný roztok čistého oxidu chloričitého v přesně dávkovaných koncentracích, ve kterých není jedovatý pro člověka, ale je účiný v likvidaci viru SARS-CoV-2, který nemoc COVID-19 způsobuje. (Viz Protokoly.)
 
Pokud se Vám zdá, že oxid chloričitý je nesmysl, že je jedovatý, je to bělidlo či desinfekce či na co všechno se to používá, tak samozřejmě máte pravdu. Totéž platí pro warfarin (jed na krysy), nitroglycerin (průmyslová trhavina) nebo botulotoxin (jedna z nejjedovatějších látek na světě), což nijak nebrání tomu aby je lékaři lidem aplikovali. Záleží totiž vždycky na množství, jestli daná látka člověku pomůže nebo ho zabije. Ke zjištění této účinné a bezpečné koncentrace slouží klinické zkoušky. A ty byly provedeny doktory z COMUSAV i pro oxid chloričitý. Úspěšnost vyléčení z COVIDU-19 je 99.6% i pro ty nejtěžší případy. Samozřejmě za použití PCR testů předtím a potom.
 
28. 12. 2020 proběhla první online konference v anglickém jazyce lékařů ze španělsky hovořících zemí, kteří jsou členové organizace COMUSAV.com, která sdružuje asi 4000 lékařů, kteří používají při léčbě oxid chloričitý a uzdravili jím už desetitisíce nemocných. Její záznam lze zhlédnout na adrese https://www.bitchute.com/video/MrMejYFH9R1i/
od času 47:00 je asi nejzajímavější přednáška.
 
 

Výzva k pomoci

Pokud vám záleží na rychlém obnovení normálního života, šiřte tuto informaci o vysoce účinné a extrémně levné metodě léčby COVID-19, hlavně mezi lékaři, kteří tak dostanou nástroj ke své ochraně a k léčbě i těžce nemocných.
 
A informujte i všechny ty, kteří by mohli mít zájem a moc věci změnit a tuto léčbu legalizovat.
 
I bez povolení nadřízených organizací mají však lékaři právo touto metodou léčit, se souhlasem pacienta (více informací o Helsinské deklaraci na http://vaclavhrabak.cz/zaloba-na-lekarsky-system-z-duvodu-odmitani-lecby.html), protože žádný jiný skutečně účinný lék není znám.
 
Bylo by velice vhodné, aby se v našich zpravodajských médiích objevila alespoň diskuze k této léčebné metodě. Je naprosto reálné během pár týdnů zlikvidovat veškeré aktuální covidové problémy. Nejen v Bolívii, kde už mají některá města "covid-free", ale i u nás. Je to jen o vůli vlády či parlamentu.
 
Ve všech našich lékárnách (tak jako v těch bolívijských) by dokázali potřebný léčebný roztok připravit a distribuovat. Při jeho přípravě by určitě mohly pomoci i naše chemické školy, tak jak je to i v Bolívii.